Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Dit heeft u nodig om een gaashekwerk op te zetten

Wilt u zelf een hekwerk plaatsen? Een gaashekwerk is een goede oplossing om uw terrein, tuin of erf af te schermen. U wilt natuurlijk dat uw gaashekwerk jarenlang netjes blijft. Daarom moet u voor materiaal van hoogwaardige kwaliteit kiezen, zoals verzinkt en geplastificeerd staal. Gaashekwerk van gevlochten draad of harmonicagaas is functioneel, makkelijk zelf te monteren en kan makkelijk op een bestaand frame worden gespannen.

Gaashekwerk bestellen

Wilt u een gaashekwerk bestellen? Dat kan! Wij verkopen alle materialen, zoals gaas, palen, buizen, draadspanners, koppelstukken en de benodigde bouten en moeren. Heeft u wel een idee over wat voor hek u wilt, maar weet u niet wat u daarvoor nodig heeft? Vraag een offerte aan en geef de afmetingen, het gewenste materiaal en andere voorkeuren aan ons door. Wij stellen dan uw gaashekwerk pakket voor u samen. U kunt kiezen uit geweven gaas, gedrukt geweven gaas, harmonicagaas, gepuntlast gaas of tuingaas. Wat heeft uw voorkeur?

Gaashekwerk onderdelen

U kunt ook losse onderdelen bestellen voor het gaashekwerk, zoals draadspanners (verzinkte draadspanners of draadspanners groen gecoat). Draadspanners worden ook wel spanwartels genoemd. Draadspanners zorgen voor de juiste spanning van de spandraden in het hekwerk, voor meer stabiliteit en helpen om de constructie recht te trekken. Verder kunt u nog koppelstukken aanschaffen voor het koppelen van de buizen of palen. Ook kunt u puntkammen en puntdraad op het gaashekwerk plaatsen voor extra beveiliging. 

Zoekt u een ander specifiek onderdeel, zoals een beugel, doorvoerkop of einddop? Check onze overige onderdelen of neem contact op.

Tip: zelf een gaashekwerk plaatsen

Zelf een gaashekwerk plaatsen is best ingewikkeld, maar zodra u het gaashekwerk pakket of de losse materialen heeft ontvangen van ons, kunt u aan de slag. Wij raden u aan om voor een dubbelstaafmat hekwerk te kiezen. Deze is namelijk zeer makkelijk in elkaar te zetten! Ook leveren wij er standaard een duidelijke handleiding bij, zodat u het gaashekwerk stap voor stap in elkaar kunt zetten. Met het juiste gereedschap zorgt u ervoor dat uw dubbelstaaf hekwerk binnen een paar uur staat! 

Hulp nodig bij het uitzoeken van materialen?

Neem nu contact met ons op om uw eigen gaashekwerk pakket samen te stellen of vraag een offerte aan om een dubbelstaafmat hekwerk te bestellen. Wij helpen u graag!

Terug naar overzicht