Blijf op de hoogte met onze blogposts

13 okt 2020

Volièregaas, welke soort moet u kiezen?

U wilt een volière bouwen voor uw siervogels. Nu staat u voor de keuze voor de aankleding van deze binnen- of buitenkooi: welke soort vogelgaas moet u kiezen? Als het gaat om volièregaas heeft Van Rooy diverse opties, om ervoor te zorgen dat uw vogels niet uit hun volière kunnen breken.

7 sep 2020

Stalen traptreden: welke kunt u het beste kopen?

Van Rooy & Co heeft als staal- en metaalspecialist diverse ISO-gecertificeerde stalen traptreden beschikbaar, zowel glad als antislip. Bent u dus op zoek naar een buitentrap voor uw bedrijfspand of een vluchttrap voor uw woning? Maak gebruik van onze industriële traptreden, gegalvaniseerd voor maximale levensduur. Wat zijn de eigenschappen van onze stalen traptreden en welke kunt u het beste kopen? We leggen het hier voor u uit.

3 aug 2020

Populairste perforaties bij geperforeerde platen

Van Rooy & Co levert diverse typen perforaties in verschillende materialen, zoals staal, rvs, aluminium, verzinkt sendzimir, en messing. Vrijwel alle geperforeerde platen hebben wij op voorraad en al onze producten zijn ISO gecertificeerd.

10 jun 2020

De verschillende toepassingen en uitvoeringen van strekmetaal

Misschien bent u nog niet zo bekend met de term 'strekmetaal'. Strekmetaal is namelijk een bijzonder materiaal en wordt ook wel getrokken gaas genoemd. Wij hebben de belangrijkste voordelen, soorten en toepassingen onder elkaar gezet. Lees verder.

25 mei 2020

Dit heeft u nodig om een gaashekwerk op te zetten

Een gaashekwerk is een goede oplossing om uw terrein, tuin of erf af te schermen. U wilt natuurlijk dat uw gaashekwerk jarenlang netjes blijft. Daarom moet u voor materiaal van hoogwaardige kwaliteit kiezen, zoals verzinkt en gecoat staal. Lees meer over het bestellen van de onderdelen voor een gaashekwerk en over het plaatsen van een dubbestaafmat gaashekwerk.

20 apr 2020

Welke soorten gaas kun je het beste gebruiken voor in de tuin?

Er zijn verschillende soorten gaas met diverse eigenschappen en geschikt voor verschillende toepassingen. Sommigen zijn beter om een hekwerk mee op te zetten, anderen om er een ren mee te maken of voor de ondersteuning en bescherming van plantengroei. Lees dit blog als u meer wilt weten over tuingaas, kippengaas of harmonicagaas.

17 mrt 2020

Maatregelen met betrekking tot het Corona virus

Door de aangekondige maatregelen van de regering i.v.m het Corona virus en de adviezen van het RIVM treffen wij als Van Rooy & Co bepaalde maatregelen. Lees hier wat dit voor u zal betekenen.

3 dec 2019

Draadbevestigingen

Nieuwe bevestigingen van ijzerdraad.

2 sep 2016

Wij starten met bloggen: doen jullie mee?

Bij Van Rooy & Co hebben we onlangs besloten om te gaan bloggen. We willen namelijk laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze producten. En wie kunnen we daarvoor beter vragen dan onze klanten? Want voor hen doen we het uiteindelijk: tevreden klanten die onze materialen gebruiken voor mooie, vernieuwende of interessante toepassingen. Daarom laten we je de komende tijd kennis maken met onze klanten. Waarvoor gebruiken zij onze producten zoal?

21 okt 2016

Hofbogen in Rotterdam: hekwerk van Van Rooy & Co

Wie regelmatig in Rotterdam komt, kent het project De Hofbogen ongetwijfeld. Het voormalige spoorviaduct, dat door het centrum van de stad loopt, heeft vandaag de dag een heel ander doeleinde.

23 mei 2017

Van Rooy & Co bestaat 80 jaar!

In 1937 begon Van Rooy & Co gaas- en draadproducten B.V. in Het Oude Noorden van Rotterdam met de handel en fabricage van draad en gaas. Na de Tweede Wereldoorlog werd ons bedrijf een begrip in het leveren van draadnagels en gaas. Vandaag de dag leveren wij veel gewasdraden en eigen ontwikkelde bevestigingen.

23 mei 2017

April en mei: Het spoelen van ijzerdraad

Het voorjaar is begonnen en de zomer staat alweer voor de deur! Dat betekent dat telers in het Westland voor wat betreft aardbeien de grote voorjaarspluk nu krijgen. Momenteel telen de tomaten, komkommer en paprikatelers zowat het hele jaar rond. Na 2 a 3 plukken wordt de totale plant verwijderd, en worden er nieuwe stekken gepoot. Al met al een hele drukke tijd voor de telers, maar ook voor van Rooy & Co!

22 dec 2017

Hoogtepunten van 2017 en plannen voor 2018 voor Van Rooy & Co

In deze feestelijke decembermaand staan we samen met u graag stil bij de hoogtepunten uit het afgelopen jaar en blikken we vooruit naar wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Daarnaast wensen we u uiteraard prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!