Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Stalen traptreden: welke kunt u het beste kopen?

Stalen traptreden: welke kunt u het beste kopen?

Van Rooy & Co heeft als staal- en metaalspecialist diverse ISO-gecertificeerde stalen traptreden beschikbaar, zowel glad als antislip. Bent u dus op zoek naar een buitentrap voor uw bedrijfspand of een vluchttrap voor uw woning? Maak gebruik van onze industriële traptreden, gegalvaniseerd voor maximale levensduur. Wat zijn de eigenschappen van onze stalen traptreden en welke kunt u het beste kopen? We leggen het hieronder voor u uit.

Metalen rooster trap

Onze stalen traptreden zijn thermisch verzinkt en zijn daardoor zeer corrosiebestendig. We hebben uitvoeringen in doorgedrukte treden en in persroostervorm. De doorgedrukte treden hebben kleinere gaten, zodat ze ook vallende bouten of kleine onderdelen op vangen. Dit kan van belang zijn bij industriële of maritieme toepassingen. 

Wat zijn de maatvoeringen?

De traptreden zijn te verkrijgen in breedtes van 500mm tot en met 1200 mm. De bijbehorende diepte van de stalen trappen is 200 of 230mm. De traptreden zijn voorzien van zijplaten van 70mm met bevestigingsgaten. Ideaal, want u kunt deze zelf rechtstreeks monteren aan uw trapboom. Dit maakt ook het vervangen van de treden eenvoudig. 

Meer grip nodig? Kies voor antislip traptreden!

De traptreden zijn beschikbaar als gladde traptreden of antislip. De gladde traptreden zijn voor normaal gebruik prima geschikt. Doordat de treden een persroostervorm hebben, zijn deze sneldrogend en zult u niet snel uitglijden. Maar werkt u met olie of andere smeermiddelen of werkt u vaak buiten, door weer en wind? Dan is het aan te raden om antislip stalen traptreden te kopen. Deze antislip traptreden hebben een extra kartelrand in de vul- en draagstaven waardoor een goed antislip effect wordt gecreëerd.

Stalen traptreden kopen

Wilt u stalen traptreden kopen? Met Van Rooy & Co staat u zo een treetje hoger! Een reguliere traptrede begint al bij € 26,20 per stuk, maar als u een brede versie wilt komt u op ongeveer € 48,20 uit. Bekijk hier onze prijzen en vraag een offerte aan!

Terug naar overzicht