Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kippengaas van twee meter hoog

Ben je op zoek naar kippengaas van twee meter hoog? Wij hebben we diverse hoogtes kippengaas in ons assortiment. Kippengaas van twee meter hoog is heel geschikt om grote en hoge kippenrennen van te maken of om te gebruiken voor bijvoorbeeld hekwerken en compostbakken. Dit komt omdat kippengaas gemakkelijk in het gebruik is, het kan goed bewerkt worden en je kunt het makkelijk bevestigen aan paaltjes. Wanneer je het twee meter hoge kippengaas gebruikt voor de kippenren, is het belangrijk om rekening te houden dat je een deel van het kippengaas in de grond ingraaft. Dit zorgt ervoor dat je kippen niet kunnen ontsnappen, want ze vinden het leuk om te woelen in de grond wat kan zorgen voor diepe kuilen. 

Groen geplastificeerd, verzinkt of RVS kippengaas

Wanneer je kippengaas van twee meter hoog wilt bestellen heb je bij Goedkoopgaas.com keuze uit 3 verschillende soorten kippengaas: groen geplastificeerd kippengaas, verzinkt kippengaas en RVS kippengaas.

Groen geplastificeerd kippengaas van twee meter hoog heeft een dun laagje (in dit geval) groen kunststof eroverheen zitten. Dit zorgt voor een langere levensduur dan normaal kippengaas. Dit is dan ook de reden dat dit soort kippengaas vaak duurder is. Verder valt groen geplastificeerd kippengaas minder op in een tuin dan verzinkt- of RVS kippengaas.

Verzinkt kippengaas is zeer geschikt voor dierenverblijven die buiten zijn. Het verzinkte laagje zorgt ervoor dat het extra goed beschermd is tegen roestvorming wanneer het bijvoorbeeld vaker nat wordt van de regen.

Kippengaas van roestvrij staal heeft een lange levensduur, is sterk, roest niet en is zeer geschikt voor dieren die aan het gaas gaan knagen. Daarnaast is het ook geschikt om deels onder de grond te verwerken.

Alle soorten twee meter hoog kippengaas zijn bij ons verkrijgbaar in diverse afmetingen, maaswijdtes en draaddikte en zijn direct uit voorraad leverbaar

Vraag een offerte aan voor kippengaas van 2 meter hoog

Bij Van Rooy & Co hebben we een grote voorraad met kippengaas van twee meter hoog. Daarom kunnen wij altijd direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat wanneer je besteld hebt je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd wordt. Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling op te halen in onze vestiging in Rotterdam.

Wil je graag advies of meer informatie over kippengaas van twee meter hoog? Of wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen voor grote hoeveelheden twee meter hoog kippengaas? Mail dan naar info@vanrooy.nl of bel direct naar onze adviseurs op 010 298 06 16.

Terug naar overzicht