Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Konijnengaas

Wil je een konijnenhok of -ren maken en heb je daarvoor gaas nodig? Dan is konijnengaas bij uitstek geschikt om te gebruiken. Niet alleen voor konijnen, maar ook voor andere kleine knaagdieren is konijnengaas geschikt om te gebruiken als hok of ren. Belangrijk om rekening mee te houden is dat het konijnengaas wel dik genoeg is. Konijnen (en andere knaagdieren) houden er namelijk van om er aan te gaan knagen en het is niet de bedoeling dat je konijn ineens verdwenen is. 

Diverse soorten konijnengaas

Konijnengaas wordt ook wel eens kippengaas genoemd. In principe kan het namelijk voor veel meer dan alleen een konijnenren of kippenren gebruikt worden. Het konijnengaas heeft meestal een maaswijdte van 25mm.

Bij Goedkoopgaas.com hebben we diverse soorten konijnengaas: verzinkt konijnengaas en RVS konijnengaas. Allebei de soorten kan gebruikt worden. Konijnengaas van roestvrij staal is sterk voor knaagdieren en kan daarom goed gebruikt worden voor een konijnenren. 

Verzinkt konijnengaas is eerst gelast en daarna in een bad van zink gedompeld. Daardoor heeft het konijnengaas nu een extra laagje zink eromheen zitten. Dit zorgt ervoor dat het konijnengaas niet gaat roesten en het een langere levensduur heeft. Wanneer je geen verzinkt konijnengaas zou gebruiken, wordt het gaas na een tijd dunner en kunnen er ongewenste roofdieren in het konijnenhok komen of je konijn kan zelfs ontsnappen. Verzinkt konijnengaas is dus veilig en duurzaam.

Konijnengaas in ons assortiment

In ons grote assortiment hebben we konijnengaas met diverse maaswijdtes, draaddikten en afmetingen. Het is wel verstandig om konijnengaas te kiezen met een iets dikkere draad, dan ben je er zeker van dat je konijn
het niet zomaar kan doorbijten.

Wanneer je vandaag een bestelling plaatst bij Goedkoopgaas.com wordt je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Wij kunnen namelijk (vrijwel) altijd direct leveren. We hebben een groot magazijn van 4000 m2 in Rotterdam. Wil je liever je bestelling ophalen? Dat kan ook bij onze vestiging in Rotterdam.  

Heb je advies nodig over konijnengaas en wil je meer informatie? Of wil je direct een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen voor konijnengaas? Mail dan naar info@goedkoopgaas.com of bel direct naar onze adviseurs op 010 298 16 16.Terug naar overzicht