Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij starten met bloggen: doen jullie mee?

Bij Van Rooy & Co hebben we onlangs besloten om te gaan bloggen. We willen namelijk laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze producten. En wie kunnen we daarvoor beter vragen dan onze klanten? Want voor hen doen we het uiteindelijk: tevreden klanten die onze materialen gebruiken voor mooie, vernieuwende of interessante toepassingen. Daarom laten we je de komende tijd kennis maken met onze klanten. Waarvoor gebruiken zij onze producten zoal?

We trappen af met Mike’s Outlet, een grote outletwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht gericht op mannenkleding. Bij Mike vind je ruim 500 m2 aan hippe kledingmerken tegen scherpe prijzen. Denk aan Fred Perry, Pure White en O’Neill. Vanuit de wijde omgeving komen mannen shoppen bij Mike; zelfs vanuit Groningen weten ze hem te vinden. Tijdens het interview was Mike druk bezig met de voorbereidingen van De Gekkenhuis Dagen. Dan zijn de prijzen scherper en de kortingen hoger dan ooit. Gelukkig had hij ondanks dat nog even tijd om met ons te praten.

Maar wacht eens even, horen wij je nu denken, wat kopen zij in bij Van Rooy & Co?

Dat zit zo: Een paar jaar geleden wilde Mike een boekenkast in zijn winkel van steigerhout en stalen buizen om zijn kleding op te presenteren. Voor die buis had hij uiteraard een koppelstuk nodig, dus ging hij op zoek naar een leverancier die dat voor hem kon regelen. Dat bleek gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar gelukkig konden wij hem hiermee helpen. Dat was het begin van onze samenwerking.

Steigerbuizen in de etalage

Daarna volgde een deal over steigerbuizen, die Mike zelf in zijn winkel verwerkte tot stoere etalages en stellingen voor een industriële uitstraling. Sindsdien zitten we regelmatig met hem om tafel om mee te denken over de inrichting van zijn winkel. Niet dat wij nou zoveel weten van interieur, maar wel van staalproducten en gaas. Dus wanneer Mike zijn jeans wil ophangen aan ijzerdraden, of zijn plafondplaten wil vervangen door gaas, dan denken wij graag mee over de mogelijkheden.

Mike over Van Rooy & Co

Natuurlijk vroegen we Mike ook waarom hij voor ons kiest, en niet voor een andere leverancier. “Het wordt gewoon goed geregeld”, aldus Mike. “Als ik een nieuw idee heb, dan teken ik dat eerst uit. Daarna ga ik met Hans zitten en beslissen we welke producten we nodig hebben. Binnen een dag kan ik het dan komen ophalen, of komen ze het zelfs brengen. En ja, natuurlijk speelt de prijs ook mee, via Van Rooy & Co bespaar ik gewoon op de inkoop.”

Het resultaat? Dat mag er zeker zijn, de winkel ziet er strak uit en heeft een stoere, industriële look. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het zelf gaan bewonderen? Kijk dan op zijn Facebookpagina voor de adresgegevens en openingstijden.

Ben jij klant bij ons, en heb jij ook een interessant verhaal over hoe je onze producten toepast? Laat het ons weten!

Bekijk hieronder de foto's van Mike's Outlet!

Terug naar overzicht