Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hek beveiligen met overklimbeveiliging? Dit zijn de mogelijkheden!

Wilt u het hekwerk van uw woning of bedrijfsterrein extra beveiligen tegen inbrekers, bijvoorbeeld met overklim beveiliging? Een goede zet, want de eerste fysieke barrière is en blijft belangrijk om indringers af te schrikken en mogelijk zelfs tijdig in te grijpen. Dit zijn de mogelijkheden voor overklimbeveiliging! 

Overklim beveiliging voor schutting

Woont u in een buurt waar veel inbraken plaatsvinden? Dan is een stevig slot op uw tuinhek of schutting belangrijk, maar ook een overklimbeveiliging is hierbij zeker geen overbodige luxe. Antiklimstrips (ook wel puntkammen) bijvoorbeeld maken het een stuk moeilijker om succesvol over uw schutting heen te klimmen. Combineer dit met een beveiligingscamera of slimme verlichting en inbrekers gaan uw woning voortaan stilletjes voorbij.

Overklim beveiliging voor bedrijfsterreinen

Helaas laten dieven of andere indringers op uw bedrijfsterrein zich niet zomaar tegenhouden. Zelfs als u overal beveiligingscamera’s heeft hangen. De eerste, fysieke barrière blijft hierbij altijd belangrijk. Als deze het klimmen moeilijk genoeg maakt, is dit de eerste stap om de inbreker te ontmoedigen. Bovendien geeft dit uw beveiligers meer tijd om ter plaatse te zijn, om de ongenode gast tijdig weg te jagen. Overklim beveiliging is dus cruciaal!

De voordelen van antiklim beveiliging

  • Verlaagt de kans op inbrekers en houdt buurtkatten in uw tuin tegen
  • Makkelijk zelf te monteren op uw schutting of hekwerk
  • Onderhoudsvrij gecertificeerd staal
  • Relatief voordelig

Soorten overklim beveiliging en toepassingen

Voor overklimbeveiliging bieden we bij Van Rooy een aantal opties:

De meest eenvoudige oplossing is de puntkam: een metaalstrip met uitstekende punten, die u makkelijk vastschroeft aan elk oppervlak. Wilt u het de indringer nog moeilijker maken om uw hek over te klimmen, dan kunt u kiezen voor een draaiende puntkam. Ook hebben we verschillende soorten puntdraad (prikkeldraad) beschikbaar, waarmee u zelf een passende afrastering tegen inbrekers kunt creëren. Wilt u meer weten over onze hek beveiliging? Neem contact op!


Neem direct contact op
Terug naar overzicht