Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Stalen staven voor de industrie

Bij Van Rooy verkopen we niet alleen staaldraad op rol. Ook het knippen en richten op staven is al van oudsher een belangrijk onderdeel binnen het productgamma van Van Rooy & Co. Onze massieve ronde staven zijn van gecertificeerde A-kwaliteit en makkelijk bewerkbaar. Ontdek ons assortiment van hard rondstaal/ stafstaal tot en met zachte stalen staven. In deze blog vertellen we u graag meer!

Stalen staven: deze industrieën bedienen wij

De diversiteit van massieve stalen staven is enorm. Vanwege de verschillende draadkwaliteiten die elk hun eigen toepassing kennen, bedienen wij dan ook uiteenlopende industrieën. Niet alleen de productie-industrie profiteert van onze scherpe prijzen: onze industriële klanten zijn zeer divers. Voorbeelden van branches waar wij aan leveren zijn:

  • Tuinbouwindustrie
  • Metaalbewerkingsindustrie
  • Draadbuigindustrie
  • Toeleveranciers van rietdekkers

Verschillende draadkwaliteiten

De volgende kwaliteiten rondstaal hebben wij op voorraad:

  • Zacht verzinkt (treksterkte 400-550 Mpa);
  • Hard verzinkt (treksterkte 550-700 Mpa);
  • Natblank/ Chroomdraad (geschikt om te verchromen, vernikkelen en verzinken);
  • RVS 304/316;
  • Crapal/Bezinal (Alu/Zink draad).

Heeft u vragen over een bepaalde kwaliteit of wilt u weten welke staafsoort het beste bij uw gewenste toepassing past? Bel ons, we adviseren u graag.

Stalen staven Van Rooy

Staven op lengte laten knippen

We knippen staven op lengtes tot 4500 mm. Elke partij stalen staven is maatwerk en soms heeft u gewoon veel (zeer) korte stukken nodig, dit doen we uiteraard ook op aanvraag. De draaddiktes die wij knippen zijn 1 tot en met 10 mm.

Ruime voorraad en diverse levermogelijkheden

Hoe wilt u de stalen staven geleverd hebben? De leveringen zijn op te maken in handzame bundels, industrieel zwaar gebundeld met bandijzer, in containers of in kisten. 

Dankzij onze ervaring kunnen we een breed assortiment onderhouden en u uitgebreid adviseren. U profiteert van onze ruime voorraden, want dit maakt ons flexibel: u kunt snel met ons schakelen. En uiteraard leveren we de juiste kwaliteit voor goede prijzen, inclusief gunstige leveringsvoorwaarden. Meer weten? Neem contact op!

Terug naar overzicht