Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hoogtepunten van 2017 en plannen voor 2018 voor Van Rooy & Co

Als leverancier van draad en producten zoals zeefgaas, afrasteringen en vloerroosters werken wij voornamelijk met staal. Voor de staalindustrie was 2017 een bewogen jaar. De economie is gestegen en daarmee ook het staalverbruik in Nederland! Goed nieuws voor onze industrie en de mogelijkheden voor onze klanten. De stijging in de economie en de daaropvolgende stijgende populariteit van staal heeft ook gevolgen voor de prijs van staal: u kunt de prijzen van 2017 vergelijken met die uit 2013!

Onze verwachting is dat de stijging van de kosten van staal door de sterk aantrekkende wereldeconomie in de eerste helft van 2018 - met name voor balk- en stafstaal - verder zal doorzetten. Deze prijsstijging wordt veroorzaakt door een duidelijke stijging in grondstoffen voor de productie - schroot, kosten van elektroden en legeringen - maar ook de energiekosten en transportkosten bewegen opwaarts.

Hoogtepunten Van Rooy & Co 2017

  • Ons bedrijf vierde dit jaar met trots zijn 80ste verjaardag!
  • Ook dit jaar hebben we een grote rol kunnen spelen in de toelevering van draad in de tuinbouw en de draadverwerkende industrie.
  • Het leveringsprogramma RVS zeefgaas is met een groot aantal posities uitgebreid.

Plannen Van Rooy & Co 2018

We kunnen u met trots de plannen voor 2018 mededelen.

  • In het komende jaar wordt Van Rooy & Co, alsmede het zusterbedrijf Anglo Staal opnieuw ISO gecertificeerd.
  • Met deze her-certificering worden nogmaals de puntjes op de i gezet en wordt het gehele kwaliteitssysteem up to date gebracht.

Onze 15 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staan ook in 2018 weer voor u klaar met de welbekende Rotterdamse werkmentaliteit, kwaliteit en service! Wij bedanken ons team en kijken ernaar uit om samen met hen ook in 2018 de service en kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent.

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Met vriendelijke groet, Kind regards, Mit freundlichen gruessen,

Hans van den Elsen

Terug naar overzicht