Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Makkelijk draad afrollen in de tuinbouwkas met onze afdraaihaspels

Wilt u gewasdraad ophangen in uw kas, dan gaat hier veel tijd inzitten. Voor het afrollen van ringen draad in de glazen tuinbouwkas zijn onze afdraaihaspels de ideale oplossing. Omdat het systeem 2 of zelfs 4 lagen heeft, gaat het proces dubbel zo efficiënt; zo kunt u in een enkele ‘run’ aan weerszijden van een pad een draad bevestigen. We leggen u graag uit hoe u draden voortaan nog makkelijker afrolt.

Waarom een draad afrollen met een haspel?

Als tuinder is uw prioriteit om gewasdraden op een juiste manier te installeren, zodat gewassen zoals tomaten, komkommers en paprika’s stabiel blijven gedurende de teelt. Met een afdraaihaspel kunt u draad eenvoudig laten afrollen, zonder kinken in het draad.

Hoe werkt het afdraaien van de haspel?

Verwijder de beugel van de haspel

  1. Laad de haspel met 2 uitgepakte ringen van ongeveer 25 kg
  2. Loop of rijd de draden uit over de gehele lengte van de kas

Assortiment afdraaihaspels

Bij Van Rooy bieden we 2 soorten afdraaihaspels van uitstekende kwaliteit staal. De haspels zijn gepoedercoat in een blauwe kleur en zijn geschikt voor zowel gegalvaniseerd draad als voor crapal gewasdraad. Zowel kopen als huren van de afdraaihaspel is mogelijk. Zie hieronder de prijzen en specificaties:

breedtehoogtevoor binnendiameters (draad)koopprijshuurprijs (onbeperkt huren)
2-laags afdraaihaspel75cm55cm60 cm € 350€ 50
4-laags afdraaihaspel75cm88cm60 cm € 400€ 50


Let op: als u kiest voor huren, dan betaalt u een borgsom van € 400 per haspel. Levert u de haspels weer in goede staat en onbeschadigd in, dan wordt dit geld uiteraard naar u teruggestort.

Afdraaihaspel kopen of huren of heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze afdraaihaspels? Vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag binnen 1 werkdag.

Terug naar overzicht