Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Maatregelen met betrekking tot het Corona virus

Beste relaties,

Door de aangekondige maatregelen van de regering i.v.m het Corona virus en de adviezen van het RIVM treffen wij als Van Rooy & Co bepaalde maatregelen. Dit zal het volgende voor u betekenen.                  

Bereikbaarheid

Wij zijn normaal bereikbaar, zoals u gewend bent van ons.

Ontvangst en verzenden van goederen

  • Afhalen van goederen is mogelijk, alleen dienen deze goederen vooraf te zijn besteld, bij aankomst van Rooy graag telefonisch (010-2981616/06-52875133) aanmelden, zodat wij zonder fysiek contact de goederen kunnen uitleveren;
  • Leveren van goederen is mogelijk, bij aankomst van Rooy graag telefonisch (010-2981616/06-52875133) aanmelden, zodat wij zonder fysiek contact de goederen in ontvangst kunnen nemen;
  • Toegang tot ons kantoor en magazijn is niet mogelijk, alleen voor personeel.
  • Onze goederen die wij leveren via eigen beheer ( Van Rooy vrachtwagen/busje) gaan gewoon door, onze chauffeur zal wel zo min mogelijk fysiek contact maken en minimaal 1,5 mtr afstand bewaren.

Levertijden

Ons magazijn en productiefaciliteiten zijn gewoon operationeel, zoals het er nu naar uitziet

kunnen wij de afgesproken levertijden gewoon nakomen. Ook zijn onze voorraden op peil, ook daarin zien wij voorlopig geen problemen.

Met u houden wij de ontwikkelingen rondom het Corona virus nauwlettend in de gaten. Mochten zich de komende weken veranderingen voordoen die ons of u treffen dan zullen wij u hierover informeren.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij graag van u.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Van Rooy & Co
010-2981616
info@vanrooy.nl

                                                         

Terug naar overzicht