Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gaas & gaasproducten

Bij Van Rooy & Co leveren we een totaalpakket van gaas, in diverse maaswijdtes en draaddiktes. Onze gazen en gaasproducten zijn geschikt voor gebruik in diverse industrieën. Denk hierbij aan de filtratietechniek, landbouw, luchtbehandeling, shiphandlers en in de bouw. Ook leveren we nog steeds aan de particulier. 

U gebruikt ons gaas en gaasproducten voor legio toepassingen; van kooien tot afrasteringen en inbraakwerend gaas. Dit hangt met name af van de afmetingen van de mazen. Zo wordt het meest fijnmazige geweven gaas bijvoorbeeld gebruikt als luchtfilter op schepen. Als hovenier plaatst u met een grove gaassoort zoals Arcoflor of Bekafor afscheidingen in tuinen. Kort geleden is ons gepuntlast gaas gebruikt als versteviging / wapening binnenin de Maastunnnel. Ook hebben we voor NADAL in Rotterdam-Zuid balkonhekken geleverd met strekmetaal.

Bekijk hieronder een greep uit de projecten van onze klanten, gedaan met ons materiaal.

Heeft u ook een uitdagend bouw-, verbouw- of ander (buiten)project waar ons gaas mogelijk van toepassing kan zijn? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee hoe u het gaas zo effectief mogelijk kunt toepassen!

Geweven Gaas RVS 304 - Project MG BGT
Geweven Gaas RVS 304 - Project MG BGT
06-11-2023
Afgelopen September...Bekijk de case
Geweven gaas RVS 304 - Valhalla Mask
Geweven gaas RVS 304 - Valhalla Mask
17-01-2024
Afgelopen November...Bekijk de case