Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Afgelopen September werden wij gemaild met de vraag of wij gaas konden leveren dat in de voorspoiler van een MG BGT verwerkt kon worden. Ons antwoord daarop? Natuurlijk!

Inmiddels is het project klaar: een nieuwe Sebring voorspoiler met daarin het geweven gaas van Van Rooy & Co.

Maaswijdte:     7.10 mm

Draaddikte:      1.40 mm

Type:                RVS 304

Het gaas beschermd in dit geval de oliekoeler tegen opspattende stenen bij het rallyrijden. De auto, een MG BGT met een 4.6 liter V8, is waarschijnlijk de meest bekende en meest succesvolle MG binnen de rallywereld in de Benelux. De auto was in Oktober 2023 het pronkstuk op de MG Car Club stand tijdens de British Car Club Day in Houten.

“De firma Van Rooy & Co uit Rotterdam heeft het RVS gaas geleverd dat in de voorspoiler is verwerkt  en dat identiek is aan het gaas in de grille van de auto. Het gaas is erg stevig en past uitstekend bij het uiterlijk van de auto. Veel dank voor de snelle levering en de uitstekende kwaliteit.

Met vriendelijke groet Tjeerd Wichers.”

Heeft u ook een project waarbij u gaas nodig heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor ons assortiment. Heeft een speciaal verzoek of andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3