Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Retouren & Service

Wij willen topkwaliteit leveren tegen een scherpe prijs, altijd en overal. Heb je het idee dat dit voor jou niet gelukt is en ben je niet (helemaal) blij met je bestelling? Dan vinden we dat erg vervelend en gaan we er alles aan doen om dat zo snel mogelijk op te lossen. Beloofd!

Als particulier heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per order, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, onbeschadigd, droog en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Ander voorwaarden na 14 dagen

Na 14 dagen, voor zakelijke bestellers en wanneer we maatwerk hebben geleverd gelden er andere voorwaarden. Ook in dat geval kun je via het onderstaande formulier contact opnemen en bekijken wij hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.