Hoogtepunten van 2017 en plannen voor 2018 voor Van Rooy & Co

In deze feestelijke decembermaand staan we samen met u graag stil bij de hoogtepunten uit het afgelopen jaar en blikken we vooruit naar wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Daarnaast wensen we u uiteraard prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lees artikel

April en mei: Het spoelen van ijzerdraad

Het voorjaar is begonnen en de zomer staat alweer voor de deur! Dat betekent dat telers in het Westland voor wat betreft aardbeien de grote voorjaarspluk nu krijgen. Momenteel telen de tomaten, komkommer en paprikatelers zowat het hele jaar rond. Na 2 a 3 plukken wordt de totale plant verwijderd, en worden er nieuwe stekken gepoot. Al met al een hele drukke tijd voor de telers, maar ook voor van Rooy& Co!

Lees artikel

Van Rooy & Co bestaat 80 jaar!

In 1937 begon Van Rooy & Co gaas- en draadproducten B.V. in Het Oude Noorden van Rotterdam met de handel en fabricage van draad en gaas. Na de Tweede Wereldoorlog werd ons bedrijf een begrip in het leveren van draadnagels en gaas. Vandaag de dag leveren wij veel gewasdraden en eigen ontwikkelde bevestigingen.

Lees artikel

Hofbogen in Rotterdam: hekwerk van Van Rooy & Co

Wie regelmatig in Rotterdam komt, kent het project De Hofbogen ongetwijfeld. Het voormalige spoorviaduct, dat door het centrum van de stad loopt, heeft vandaag de dag een heel ander doeleinde. 

Lees artikel

Wij starten met bloggen: doen jullie mee?

Bij Van Rooy & Co hebben we onlangs besloten om te gaan bloggen. We willen namelijk laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze producten. En wie kunnen we daarvoor beter vragen dan onze klanten? Want voor hen doen we het uiteindelijk: tevreden klanten die onze materialen gebruiken voor mooie, vernieuwende of interessante toepassingen. Daarom laten we je de komende tijd kennis maken met onze klanten. Waarvoor gebruiken zij onze producten zoal?

Lees artikel